Synda Sylvia Day

ISBN:

Published:

Paperback

301 pages


Description

Synda  by  Sylvia Day

Synda by Sylvia Day
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 301 pages | ISBN: | 7.74 Mb

DEN ULTIMATA KÄRLEKSHISTORIENJessica Tarley är en modig och modern lady i det tidiga 1800-talets England. En mättad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfällighet hur den skandalöse Alistair Caulfield säljer sinMoreDEN ULTIMATA KÄRLEKSHISTORIENJessica Tarley är en modig och modern lady i det tidiga 1800-talets England.

En mättad sommarnatt, bara timmar före hennes eget bröllop, bevittnar hon av en tillfällighet hur den skandalöse Alistair Caulfield säljer sin kropp för pengar.När Jessica efter sju passionslösa äktenskapsår och som nybliven änka stiger ombord på Alistair Caulfields skepp för en resa över Atlanten blir det början till en både märklig och mäktig relation.Synda har beskrivits som en utforskning av intimitetens och åtråns anatomi och Jane Austen möter Fifty Shades.

Framför allt är det en stark berättelse om en ung kvinna som vågar trotsa samhällets förväntningar genom att leva ut sin längtan, och på så vis upptäcker en ny sida av livet och sig själv.När Amazon introducerade sin författarranking i oktober 2012 hamnade Sylvia Day överst med fler sålda böcker än någon annan.

Hennes romaner har översatts till över trettio språk.Sylvia Day utplånar konkurrensen i genren. Unik och oförglömlig. - Joyfully ReviewedDen självklara mästarinnan av ömsint romantik. Hennes böcker är en lyx som varje kvinna förtjänar.- Teresa Medeiros, New York Times-bästsäljareMed skicklighet och bravur skapar Day sympatiska karaktärer. Huvudintresset i boken är de heta kärleksscenerna. - Publishers WeeklyDu vill inte gå miste om romansen mellan Alistair och Jessica.

- Romance Reader at HeartOm du älskar att få dina historiska romanser serverade heta, är det här författaren att läsa! - Bookopia Romance BuzzJag är mycket återhållsam med mina fem-stjärnor, men den här boken förtjänade det och mer! Vilken otroligt ömsint berättelse! Fantastisk läsning! - Night Owl ReviewsSyndigt underhållande!

- BooklistEn fantastisk författare! - NBCNär du ser hennes namn, bara KÖP boken! - The Romance StudioEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Synda":


lagetigniere.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us